مصرف گوشت گاو در طب سنتی ایران

مصرف گوشت گاو در طب سنتی ایران

گوشت گاو در بدن خونی غلیظ و با قوام تولید می کند و برای کسانی مناسب است که دائما زحمت می کشند و کار سخت انجام می دهند، مداومت در خوردن آن برای دیگران صلاح نیست و اگر به خوردن آن ادامه دهند در بدن تولید واریس و سرطان و بواسیر می کند.

در مطالعات معتبر انجمن کانسر در دنیا، سرطانزایی گوشت گوساله و بیف به اثبات رسیده است و جزء ممنوعیات اکید پیشگیری از سرطان است. جالب است که ریسک این ماده غذایی در تولید سرطان، هم ردیف با ریسک سیگار ذکر شده است.

🖋 دکتر محبوبه ابریشم کار (متخصص طب ایرانی)

 

برای حفظ سلامتی خود و دیگران ماسک بزنیم
برای حفظ سلامتی خود و دیگران ماسک بزنیم
محبوبه ابریشم کار

 

 

شما همچنین ممکن است مانند بیشتر از نویسنده

ترک یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.